WC verstopt?

Vraag interventie aan

Niets zo vervelend als een verstopte WC. Dit zorgt voor heel wat ongemakken, zeker als er maar één toilet in huis aanwezig is of wanneer het water in alle toiletten blijft staan. Onze ervaren vakmannen sporen de oorzaak van de verstopte WC op, zonder kap- of breekwerk, en ontstoppen uw toilet meteen. Dringend? Dan komen wij de dag zelf.

Oorzaken van een verstopte WC

Er zijn heel wat zaken die aan de oorzaak kunnen liggen van een verstopt toilet, meestal omdat er iets door het toilet gespoeld is dat er niet thuishoort. 

  • Een verstopte wc komt vaak door overmatig gebruik van (te dik) toiletpapier of vochtige doekjes
  • Maandverbanden of tampons gooit u best in de vuilnisbak, want deze zorgen regelmatig voor verstopping wanneer ze in het toilet worden gegooid.
  • Een overvolle septische put of een verzakking in de afvoerbuis kan ook aan de oorzaak van een verstopt toilet liggen. 

Wanneer de oorzaak van het verstopte toilet niet bekend is, maken we bij Dekeyser ontstoppingsdienst gebruik van een inspectiecamera om tijdens een camera onderzoek uit te zoeken wat de oorzaak is van uw verstopping. 
 

Verstopt toilet voorkomen

Voorkomen is makkelijker dan genezen, dat weten we allemaal. Maar wat kunt u zelf doen om een verstopt toilet te voorkomen?

  • Spoel geen maandverbanden of tampons door het toilet.
  • Giet nooit olie of vet door het toilet.
  • Reinig regelmatig uw toilet met soda en warm water en vermijd chemische toiletreinigers.

Uw verstopte WC zelf ontstoppen?

Een WC ontstoppen vraagt vakmanschap en ervaringZelf aan de slag gaan met het ontstoppen kan de afvoer beschadigen of voor waterschade in huis zorgen. Wij hebben de juiste apparatuur en ervaring om een verstopt toilet vlug én efficiënt te verhelpen en helpen u in een mum van tijd af van uw verstopt toilet!

Overtuigd dat u het ontstoppen van een verstopte WC beter door onze ervaren vakmannen laat uitvoeren. Contacteer ons en we leggen onmiddellijk een afspraak vast.