Herstellingen

Vraag interventie aan

Afvoerprobleem? Dekeyser zorgt voor diagnose én herstelling!

Heeft u een lek of breuk in uw afvoerbuis? Werkt uw septische put niet meer naar behoren? Of is uw putdeksel beschadigd? Dan wil u natuurlijk zo snel mogelijk een oplossing, tegen een correcte prijs.

Als ervaren ruim- en ontstoppingsdienst is Dekeyser niet alleen gespecialiseerd in het opsporen van problemen, maar ook in het herstellen ervan. Reken dus op ons voor diagnose én herstellingen aan uw afvoer of put.

Afvoerbuis herstellen

afvoerbuis herstellen

Zit u met een lek of een breuk in uw afvoerbuis? Dan moet u dringend uw afvoerbuis herstellen. Onze professionals zorgen voor een snelle en efficiënte oplossing. Wanneer mogelijk repareren we uw afvoer zelfs zonder breekwerk.

Kortom, reken op Dekeyser voor een snelle oplossing voor uw afvoerproblemen, zonder dat u zich blauw betaalt.

Put herstellen

Een probleem met uw septische put of regenwaterput kan leiden tot catastrofes. Maar wees gerust, Dekeyser is uw redder in nood! Wij zorgen voor het herstellen van diverse soorten putten, inclusief putdeksels.

Onze werkwijze

  1. Onze professionals stellen het put- of afvoerprobleem vast. We sturen een betrouwbare aannemer uit ons netwerk om de situatie te beoordelen en de mogelijke oplossingen te bespreken.
  2. U krijgt een offerte, geheel vrijblijvend. Zo weet u precies waar u aan toe bent.
  3. Na akkoord worden de herstellingen ingepland. U kan rekenen op een vlotte en efficiënte uitvoering.

Herstelling nodig? Contacteer Dekeyser!

Contacteer ons telefonisch of vul ons contactformulier in. We bespreken graag de mogelijkheden en bezorgen u een vrijblijvende offerte voor onze herstellingsdiensten.