Geurhinder

Vraag interventie aan

Expert in het oplossen van geurhinder in uw zaak

Snelle en effectieve aanpak van geurproblemen zonder uw bedrijfsactiviteiten te onderbreken. Contacteer ons voor een interventie!

Een rioolgeur of stank in uw (horeca)zaak of bedrijf is bijzonder vervelend. Voor uzelf én voor uw klanten. Ontstoppingsdienst Dekeyser spoort de oorzaak van het probleem op met een camerainspectie of rooktest. Uiteraard met zo min mogelijk impact op de werking van uw zaak.

Eens we de oorzaak hebben gevonden, lossen we het probleem voorgoed op. Zo kan uw zaak blijven draaien, zonder geurhinder.

Geurhinder oplossen in horecazaak

Waarom vertrouwen op Dekeyser?

Snelle interventie
We begrijpen hoe kritiek geurhinder kan zijn voor uw bedrijf. Ons team komt snel ter plaatse om de oorzaak te achterhalen en een oplossing te bieden.

Modern materiaal
Onze ervaren professionals zijn uitgerust met moderne camera-apparatuur en een rookmachine om de oorzaak van uw geurhinder te achterhalen, zonder kap- of breekwerk.

Transparant en duidelijk
We zorgen voor een duidelijke communicatie over onze methoden en kosten. Geen verrassingen, alleen betrouwbare service.

Diagnose én oplossing
We achterhalen niet alleen de oorzaak van uw geurprobleem, we zorgen ook voor een permanente oplossing. Indien nodig brengen we u in contact met 1 van onze vaste aannemers.

65 jaar ervaring
Met meer dan 65 jaar ervaring op de teller zijn we perfect in staat om alle mogelijke geurproblemen te achterhalen en aan te pakken.

Hoe sporen we geurhinder op?

Het is niet altijd evident om de oorzaak van de stinkende geur te vinden. En al zeker niet wanneer de geur niet constant aanwezig is. Sommige geuren komen maar bij bepaalde weersomstandigheden naar boven, bijvoorbeeld bij regenweer.

Gelukkig beschikken wij over de juiste apparatuur om de oorzaak van geurhinder te achterhalen en op te lossen.

Camera inspectie

Naast het opsporen van lekken kunnen wij verstoppingen, verzakkingen en breuken ontdekken met onze camera inspectie. Deze problemen kunnen namelijk ook aan de basis liggen van vieze geurtjes en dienen eerst opgelost te worden alvorens de slechte geur verholpen kan worden.

Ons team van specialisten gebruikt een camera om de locatie van het probleem aan te duiden. Als er herstellingen nodig zijn, kunnen we u na het lokaliseren in contact brengen met een aannemer om het probleem aan te pakken.

Geurhinder opsporen met camerainspectie

Rooktest

Geurhinder kunnen we ook opsporen door middel van een rooktest. Door een specifieke rookgenerator aan te sluiten op uw afvoerleidingen, wordt het visueel zichtbaar waar de geurhinder vandaan komt. Rook volgt namelijk dezelfde weg als de geur.

Het voordeel van de rooktest is dat er geen breekwerk nodig is om de geurhinder te achterhalen. We kunnen heel specifiek aanduiden waar het probleem zich bevindt, zonder hinder voor uw zaak.

De rooktest kan toegepast worden in bedrijven, winkels, tearooms, cafés, restaurants,… maar ook in particuliere woningen, appartementen, bedrijfsgebouwen,… en zowel binnen- als buitenshuis.

Oorzaken van geurhinder

Er kunnen verschillende oorzaken aan de basis van een slechte geur liggen:

Uiteraard zijn er nog andere mogelijke oorzaken voor geurhinder. Wees gerust, onze specialisten vinden de oplossing voor uw probleem.

Contacteer ons om uw geurhinder op te lossen

Heeft u genoeg van die vervelende geurhinder? Wacht niet langer, contacteer Dekeyser! Onze experts zorgen voor een snelle en effectieve oplossing. Geef ons een seintje en zeg vaarwel tegen uw geurproblemen!