Ontstoppingen

Vraag interventie aan

Ontstoppingen voor bedrijven en horeca

Een verstopping brengt altijd heel wat hinder met zich mee. Geurhinder, defecte toiletten,… Op zo’n moment wilt u maar 1 ding: een snelle, efficiënte en billijke oplossing. Vertrouw op ontstoppingsdienst Dekeyser om de verstopping in uw bedrijf of horecazaak op te lossen, zonder kap- of breekwerk.

Al sinds 1954 staat Dekeyser klaar om bedrijven, horecazaken en particulieren de beste dienstverlening te bieden. Ons vakbekwaam personeel blinkt uit in het professioneel ontstoppen van alle verstoppingen. Alle chauffeurs van onze ontstoppingsdienst hebben meer dan 10 jaar ervaring in het vak en gebruiken steeds de nieuwste technologieën en vrachtwagens om voor een snelle, vakkundige ontstopping te zorgen.

Vervelende verstoppingen

Of het nu gaat om een verstopte afvoer, toilet, lavabo, doucheputje of leiding, een verstopping is uiterst vervelend. Vaak gaat de verstopping ook gepaard met een vieze rioolgeur. Een verstopping wordt best onmiddellijk behandeld, anders loopt u het risico dat het probleem steeds groter wordt en uw sanitair of leidingen blijvende schade ondervinden.

Er bestaan heel wat verschillende manier om uw verstopping zelf aan te pakken, maar deze huis-, tuin- en keukenmiddeltjes voldoen meestal niet om een hardnekkige verstopping aan te pakken, waardoor de verstopping zal blijven terugkomen.

Een vakman zoals Dekeyser is de oplossing voor het permanent verhelpen van alle verstoppingen.

Dringend? Spoedinterventie!

Duiken de eerste symptomen van een verstopping op of heeft u onmiddellijk nood heeft aan een professionele ontstopper, neem dan zeker contact op met ons. Wanneer de interventie dringend is (bijvoorbeeld bij ernstige hinder voor uw zaak), komt onze ontstoppingsdienst de dag zelf nog. Indien nodig komen we zelfs ’s nachts of op zon- en feestdagen langs.

Hoe gaat Dekeyser te werk?

Na een korte bespreking komt onze chauffeur, op het door u bevestigde tijdstip, langs en analyseert hij eerst de oorzaak van de verstopping. Afhankelijk van de situatie, ontstopt hij de afvoerbuis onder hoge druk of via een krachtig vacuüm zuigtoestel. Zo zorgen wij dat uw verstopping zo snel mogelijk opgelost is.

Indien er zich structurele problemen voordoen aan het rioleringsstelsel, kunt u een beroep doen op ons cameraonderzoek. Breekwerk proberen wij te allen tijde te vermijden, tenzij het echt niet anders kan.

Na het uitvoeren van de werken overloopt onze chauffeur nog eens alles samen met u om er voor te zorgen dat alles terug in orde en naar wens is.

Cameraonderzoek

De oorzaak van een verstopping is niet altijd even gemakkelijk om te vinden. In dat geval maken wij gebruik van een camera inspectie. Op die manier kunnen wij iedere oorzaak opsporen en een gepaste oplossing bieden.

Ook last van geurhinder?

Gaat de verstopping gepaard met geurhinder in of buiten uw zaak? Naast cameraonderzoek kunnen we geurhinder ook opsporen door middel van een rooktest. Door het gebruik van een specifieke rookgenerator die we aansluiten op uw afvoerleidingen kan de geurhinder achterhaald worden. Rook volgt namelijk dezelfde weg als de geur waardoor het onmiddellijk zichtbaar wordt waar de geur juist ontsnapt.

Vermijden van een ontstopping

Uiteraard kan u niet elke verstopping voorkomen. Laat u uw septische put of beerput periodiek en proactief reinigen, vermindert u wel het risico dat uw afvoerbuizen verstoppen. Dat komt omdat de meeste verstoppingen van de afvoerbuizen in de keuken, badkamer of van het toilet veroorzaakt worden door de septische put of beerput.