Over Dekeyser

Pioniers in afvalbeheer en -verwerking

Dekeyser is al meer dan 60 jaar een pionier in afvalbeheer en -verwerking in West-Vlaanderen. Ons verhaal begon in 1955, toen Jozef Dekeyser in Sint-Andries (Brugge) zijn eerste huisvuilwagen in gebruik nam.

Door de jaren heen is ons familiebedrijf gestaag gegroeid en hebben we onze diensten uitgebreid met straatkolkenreiniging, ruimdienst, ontstoppingsdienst, en containerverhuur.

Vandaag de dag staat alweer de vierde generatie Dekeysers aan het roer van het bedrijf.

Zaakvoerders Dekeyser nv

Samen werken aan een duurzame toekomst

Onze missie is om dé expert te zijn in afvalbeheer en aanverwante dienstverlening. We leveren innovatieve en milieuvriendelijke oplossingen met een sterke focus op klanttevredenheid.

We geloven dat samenwerking de sleutel is tot een duurzame toekomst en daarom bouwen we aan langetermijnrelaties met particulieren, overheden en partners. Met onze expertise creëren we een positieve impact voor toekomstige generaties.

Snelle service, correcte prijs

Klantgerichtheid staat bij ons centraal. Want als u met een verstopping kampt, wilt u één ding: een snelle oplossing zonder te veel te betalen. Om dat te garanderen, hebben we vestigingen in Brugge, Menen, Ieper, Roeselare en Ninove. Hierdoor kunnen we altijd snel ter plaatse zijn en inspelen op dringende situaties.

Tegelijkertijd zorgen we voor transparantie in onze prijzen, zodat u erop kunt vertrouwen dat u een correcte factuur krijgt, zonder dat de kwaliteit van ons werk eronder lijdt.

Meer weten over onze dienstverlening?

Aarzel niet om ons te contacteren. We kijken graag wat we voor elkaar kunnen betekenen!