Leveren van water

Vraag interventie aan

Regenwaterput laten vullen?

Droge zomers en watertekorten zijn een ware uitdaging wanneer u rekent op uw regenwaterput. Schakel Dekeyser in voor het vullen van uw regenwaterput, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw watervoorraad.

Septische put vullen met water na plaatsing

Laat u een septische put plaatsen? Het is belangrijk om uw septische put te vullen met water na de plaatsing. Ook hiervoor kan u op Dekeyser rekenen. Het gewicht van het water zorgt ervoor dat de nieuwe put wat wegzakt en zijn plaats vindt. Het voorkomt ook dat de put verschuift of naar boven komt door de druk van het grondwater.

Vijver vullen met water

Vijveronderhoud is een cruciale taak voor elke tuinbezitter, en het begint met het leegpompen van uw vijver. Dekeyser is niet alleen uw partner voor het leegtrekken van uw vijver. Eenmaal leeg, vullen we uw vijver opnieuw met vers, kwalitatief water. Zo is hij weer klaar om te floreren.

Vijver vullen met water

Onze werkwijze voor het vullen van uw regenwaterput, septische put of vijver

  1. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen voor het vullen van uw regenwaterput, septische put of vijver.
  2. Ons professionele team komt op de afgesproken datum bij u langs om uw put of vijver te vullen.
  3. We vullen uw put met de benodigde hoeveelheid water, rekening houdend met uw specifieke behoeften en capaciteit van de put of vijver.

Veelgestelde vragen

Wat kost het om om mijn regenwaterput, septische put of vijver te laten vullen?

De kostprijs hangt af van o.a. het volume en de bereikbaarheid van de put of vijver. Contacteer ons gerust voor een vrijblijvende prijsaanvraag.

In welke regio’s levert Dekeyser water?

Ruimdienst Dekeyser is actief in heel West-Vlaanderen (en net over de grens met Oost-Vlaanderen). Wij hebben depots in Brugge, Roeselare, Kortrijk en Ieper.

Moet ik thuis zijn tijdens de waterlevering?

Als uw put toegankelijk is (hij ligt bv. in de voortuin), dan hoeft u niet aanwezig te zijn tijdens de waterlevering. Als wij uw put niet zomaar kunnen bereiken, moet er iemand aanwezig zijn om ons binnen te laten.

Kan ik betalen met bank- of kredietkaart?

Wij aanvaarden betalingen in cash of met bankkaart (niet met kredietkaart of met andere betalingsmiddelen).


Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

Wilt u gebruikmaken van onze service voor het vullen van uw regenwaterput, septische put of vijver?

Neem telefonisch contact met ons op of mail ons via info@dekeysermilieu.be. We bespreken graag de mogelijkheden en stellen een vrijblijvende offerte op voor het leveren van water.