Containerverhuur

Vraag interventie aan
Containerverhuur Dekeyser

Container huren?

Bij Dekeyser kunt u niet alleen terecht voor onze ontstoppingsdienst of ruimdienst, maar ook voor containerverhuur. Onze gekwalificeerde chauffeurs komen de container voor uw deur op de afgesproken plaats neerzetten. Bij ons kunt u terecht voor 2 types containers:

Rolcontainers

Rolcontainers zijn iets minder volumineus dan afzetcontainers en worden permanent bij de klant geplaatst. Ook hier hebben we verschillende types containers, perfect voor ieder gebruik. Er kan enkel brandbaar afval in de containers geplaatst worden. Onze ophaalwagens komen de rolcontainers ledigen op een vaste frequentie of op een door u gekozen ophaalmoment.

Lees meer informatie over onze rolcontainers.

Afzetcontainers

Afzetcontainers zijn de traditionele containers die u vaak langs de weg ziet staan. Ze worden voornamelijk gebruikt bij renovatiewerken, verwijderen van de inboedel, enz. Voor iedere afvalstroom beschikken we over het gepaste model.

Ontdek meer informatie over onze afzetcontainers of bekijk de prijslijst.

Afmetingen van de containers

Zowel bij de afzetcontainers als rolcontainers beschikken wij over verschillende groottes van containers. Hierdoor kunnen wij er steeds één aanbieden die perfect is voor uw gebruik. 

Reserveer een container

Heeft u een berg afval en kunt u wel een container gebruiken? Reserveer nu uw container. Contacteer ons via de telefoon of stuur uw aanvraag voor containerverhuur via de site door. We contacteren u zo snel mogelijk terug en leiden alles in goede banen.