Ruimdienst

Vraag interventie aan

Ruimdienst Dekeyser heeft al meer dan 65 jaar ervaring in het ruimen en reinigen van septische putten, beerputten, regenwaterputtenvetputten, pompputten, waterzuiveringsinstallaties, bezinkputten, vijvers, ondergelopen kelders, … We zorgen ook snel en efficiënt voor ontstoppingen.

Voor professionele klanten (horeca, bedrijven, winkels, …) staan we in voor het ruimen en reinigen carwashputten, ondergelopen liftkokers, garages of parkingen, …


Waarom voor ruimdienst Dekeyser kiezen?

  • De beste prijs in uw regio
  • Snel verlost van stank en verstoppingen
  • Bekwaam en hulpvaardig personeel
  • Nieuwste apparatuur
  • Ruimdienst in gans West-Vlaanderen
  • Depots in Brugge, Roeselare, Kortrijk en Ieper
  • Wij voorzien plaats voor de deur (enkel in regio Brugge)

Ruimdienst in Brugge, Roeselare, Kortrijk, Ieper

Op zoek naar een ruimdienst in Brugge, Roeselare, Kortrijk of Ieper?

In elk van deze locaties heeft ruimdienst Dekeyser een depot, waardoor we altijd een snelle interventie garanderen, in alle steden en gemeentes van West-Vlaanderen.

Onze bekwame vakmannen komen in een mum van tijd bij u langs met één van onze vele ruimwagens en gaan met de grootste zorg te werk. Het resultaat? Een snelle en vlotte ruiming van uw putten.


Onze werkwijze

  1. U maakt een afspraak met ons, telefonisch, via onze website of per e-mail.
  2. Eén van onze ruimwagens komt op de afgesproken dag bij u langs. We verwittigen u een halfuur op voorhand. Onze vakmannen ledigen en reinigen uw putten, snel en efficiënt. Een normale interventie van onze ruimdienst duurt ongeveer 20 à 30 minuten. De snelste ruiming in uw regio!
  3. Na afloop ruimen we alles netjes op, dat spreekt voor zich.

Ruimdienst Dekeyser Grote Markt Brugge

’s Ochtends gebeld voor de ruiming van mijn overvolle septische put en in de namiddag kwamen jullie al langs. Bedankt voor de snelle interventie en het superdegelijke werk!

Rudy uit Roeselare

25 euro korting op ruimdienst

– € 25 op ruiming septische put én reiniging regenput

Wilt u uw putten voordelig laten ruimen? Laat uw septische put ruimen én uw regenput reinigen tijdens dezelfde interventie en krijg € 25 korting op uw afrekening! 

Download snel uw kortingsbon en geef hem af aan de chauffeur tijdens de interventie.

5 euro korting op ruimdienst

Vermijd problemen, ruim proactief

We lossen graag problemen op, maar nog liever vermijden we ze. Daarom raden we aan om uw putten periodiek te laten reinigen en ruimen. Wees gerust, wij volgen alles voor u op.

Op die manier voorkomt u een verstopping, wat u heel wat kopzorgen en kosten bespaart.


Vaak gestelde vragen

Hoeveel kost de ruiming van mijn put?

Dat is afhankelijk van een aantal factoren, zoals de afstand van uw put tot de straat, de grootte ervan en eventuele verstoppingen die we ontdekken.

Hoe lang duurt een ruiming?

Een ruiming duurt gemiddeld 20 à 30 minuten. Daarmee zorgen we voor de snelste ruiming in uw regio!

In welke regio’s ruimt Dekeyser?

Ruimdienst Dekeyser is actief in heel West-Vlaanderen (en net over de grens met Oost-Vlaanderen). Wij hebben depots in Brugge, Roeselare, Kortrijk en Ieper.

Moet ik thuis zijn tijdens de ruiming?

Als uw put toegankelijk is (hij ligt bv. in de voortuin), dan hoeft u niet aanwezig te zijn tijdens de interventie. Als wij uw put niet zomaar kunnen bereiken, moet er iemand aanwezig zijn om ons binnen te laten.

Na het ruimen van de septische put testen we graag of alles goed doorloopt. Zo’n test kunnen we natuurlijk alleen doen als u zelf aanwezig bent.

Kan ik betalen met bank- of kredietkaart?

Wij aanvaarden betalingen in cash of met bankkaart (niet met kredietkaart of met andere betalingsmiddelen).