Ruimdienst Kortrijk

Vraag interventie aan

Dekeyser is een familiebedrijf dat al sinds 1954 voor u klaar staat om uw beerputtenseptische puttenregenwaterputtenvetputten, pompputten, waterzuiveringsintallaties, carwashputten, ondergelopen kelder/liftkokers/garage/parkingen, bezinkputten te ledigen.

Onze bekwame vakmannen komen met de grootste zorg bij u langs met onze ruimwagen. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om de interventie zo vlot mogelijk uit te voeren zodat u nagenoeg geen tijd verliest.

Waarom voor de ruimdienst van Dekeyser kiezen?

  • Nieuwste apparatuur
  • Persoonlijke aanpak
  • Concurrentiële prijzen
  • Ervaren en efficiënt personeel
  • Ruimdienst in gans West-Vlaanderen
  • Dringende oproepen worden dezelfde dag uitgevoerd
  • Wij voorzien plaats voor de deur (enkel in regio Brugge)

Hoe gaan we te werk?

Een normale interventie duurt gemiddeld 20 tot 30 minuten. Onze specialisten komen met de ruimwagen langs waarna ze uw septische put of beerput komen ledigen op een zo efficiënt mogelijke manier. Daarna ruimen we alles netjes op en kunt u terug op beide oren slapen. 

Ruimdienst in Kortrijk

Heeft u nood aan een ruimdienst of ontstoppingsdienst in Kortrijk? Moet uw septische put of beerput geledigd worden? Heeft u last van een vervelende verstopping? Neem dan contact met ons. Dankzij ons depot in Kortrijk komen we zo snel mogelijk langs om u te helpen.

Pro-actief ruimen

De beste manier om een verstopping te vermijden is om uw putten periodiek te laten ruimen. Om het voor u gemakkelijk te maken, regelt Dekeyser alles. Wij schrijven alles nauwkeurig in onze agenda en komen vervolgens langs op de afgesproken tijdstippen. Een verstopping kan soms ook een onvoorziene oorzaak hebben, mocht u daarom toch nood hebben aan een professionele ontstoppingsdienst, dan bent u bij Dekeyser steeds aan het goede adres.