Camera inspectie

Vraag interventie aan

Camera inspectie

Heeft u last van terugkerende geurhinder of een verstopping in uw riolering? Weet u niet wat de oorzaak is? Dan is onze camera inspectie de oplossing!

Onze professionele en ervaren technici gebruiken geavanceerde apparatuur om de binnenkant van uw riolering te onderzoeken en de bron van het probleem te identificeren.


Wat zijn de meest voorkomende oorzaken?

  • Een scheur of breuk in de afvoerbuis
  • Een verzakking
  • Wortelingroei van bomen of struiken
  • Een vreemd voorwerp
  • Kalkaanslag
  • Verkeerde constructies

Leestip: mogelijke oorzaken van een verstopte afvoerbuis


De voordelen van camera inspectie

We vinden de oorzaak van uw rioolprobleem

Een camera inspectie van de riolering is een effectieve manier om de oorzaak van uw rioolproblemen te achterhalen. Dankzij onze moderne camera’s kunnen we diep in uw leidingen kijken en eventuele verstoppingen, scheuren, breuken of andere problemen detecteren.

U bespaart tijd en geld

U bespaart tijd en geld, omdat we gericht kunnen werken aan het oplossen van het probleem zonder onnodig graafwerk of breekwerk.

Vind verborgen leidingen en putten

Via onze inspectie camera brengen wij ook verborgen putten en leidingen in kaart. Dat is vooral handig voor wie een oudere woning heeft en geen goed zicht heeft op het afvoerplan.

Werkwijze

Reiniging

Om een perfect beeld te krijgen van de leiding(en) gaan we van start met een grondige reiniging van de leiding(en). Op die manier wordt het vuil zo veel mogelijk verwijderd en kan alles optimaal in beeld gebracht worden.

Analyse & verslag

We maken gebruik van de nieuwste technologieën om uw riolering professioneel te inspecteren. Met geavanceerde camera’s kunnen we diep in uw leidingen kijken en zoeken we gericht naar de oorzaak van verstoppingen en andere problemen.

Onze ervaren technici analyseren de opgenomen beelden zorgvuldig en kunnen zo meteen de bron van het probleem identificeren. We stellen een deskundig verslag op van de inspectie, dat als bewijs kan dienen bij verzekeringskwesties.

Snelle herstelling

Als we tijdens het cameraonderzoek een probleem ontdekken, bespreken we samen de juiste oplossing. We laten u dus niet aan uw lot over.

Kleine reparaties kunnen we meteen ter plaatse uitvoeren. Als het probleem groter is, stellen we een passende oplossing voor en maken we een offerte op maat. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Dekeyser camera inspectie

Rooktest

Naast camerainspectie bieden we ook rooktesten aan. Bij een rooktest pompen we rook in uw leidingen om eventuele lekkages te detecteren. Deze lekkages kunnen vervolgens worden gerepareerd om verdere schade te voorkomen.


Camera inspectie aanvragen?

Voorkom permanente schade, laat uw riolering professioneel inspecteren door Dekeyser. Onze camerainspectie of rooktest bespaart u veel tijd en geld op termijn.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat en geniet snel weer van een optimaal werkende riolering.