Ruimdienst Roeselare

Vraag interventie aan
Ruimdienst Roeselare


Voor het ruimen en reinigen van uw van beerputtenseptische puttenregenwaterputtenvetputten, pompputten, waterzuiveringsintallaties, carwashputten, ondergelopen kelder/liftkokers/garage/parkingen, bezinkputten bent u bij Dekeyser aan het juiste adres. Onze jarenlange ervaren vakmannen stellen ons in staat om de ruiming zo snel mogelijk te laten uitvoeren zodat u weinig tijd verliest.

Hoe gaan we te werk?

Dankzij ons depot in Roeselare kunnen we onze ruim- en ontstoppingsdienst snel op pad sturen. Vervolgens klaren onze vakmannen de klus op 20 tot 30 minuten op het afgesproken tijdstip. In die periode ruimen we uw putten en zorgen dat we alles netjes achterlaten. Alles gebeurt zo efficiënt mogelijk dankzij jarenlange ervaring en de nieuwste apparatuur.

Ruimdienst Roeselare Dekeyser

Waarom voor de ruimdienst van Dekeyser kiezen?

•    Concurrentiële prijzen
•    Ervaren en efficiënt personeel
•    Ruimdienst in gans West-Vlaanderen
•    Dringende oproepen worden dezelfde dag uitgevoerd
•    Nieuwste apparatuur
•    Aanpak op maat

Septische put

De meeste woningen hebben wel een septische put of beerput. In die put zit een betonnen of plastieken ton waarnaar het afvalwater van uw huis loopt. Septische putten zuiveren al het afvalwater die erop aangesloten is, zoals bv. huishoudelijk afvalwater van bad, douche, afwasmachine enzovoort.

Septische put ledigen

Om ervoor te zorgen dat een septische put niet verstopt geraakt, is het noodzakelijk om deze regelmatig te laten ledigen. Er zijn verschillende oorzaken die aan de basis kunnen liggen van een verstopping, maar hoe beter u de septische put gebruikt, hoe minder vaak u hem zal moeten ledigen. Lees gerust onze 5 tips die ervoor zullen zorgen dat uw septische put optimaal werkt.

Septische put ledigen

Uw septische put laten ruimen/reinigen?

Bent u op zoek naar een ruimdienst in regio Roeselare voor het ledigen van uw septische put of beerput? Al sinds 1954 staat Dekeyser voor u paraat. Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar het kostenplaatje voor het ruimen van uw septische put? Neem contact op via 051 22 74 74 of info@dekeysermilieu.be en doe vrijblijvend een prijsaanvraag. We helpen u graag verder.