Ruimdienst Roeselare

Vraag interventie aan

Op zoek naar een betrouwbare ruimdienst in Roeselare?

Ruimdienst Dekeyser heeft meer dan 65 jaar ervaring met het ruimen van putten in West-Vlaanderen. De experts van onze ruimdienst in Roeselare beschikken niet alleen over jarenlange ervaring in het vak, ze werken ook met de beste apparatuur en beschikken over een volledig uitgeruste industriële wagen.

Of het nu gaat over het ledigen van uw septische put of het reinigen van uw regenput: wij pakken iedere klus in de regio Roeselare snel en vakkundig aan.

Ruimdienst in Roeselare nodig?

Dankzij ons depot in Roeselare kan ruimdienst Dekeyser altijd een snelle interventie garanderen. Ruiming nodig? Bel ons via 051 22 74 74 of vul ons online contactformulier in.

Onze bekwame vakmannen komen in een mum van tijd bij u langs met één van onze vele ruimwagens en gaan met de grootste zorg te werk. Het resultaat? Een snelle en vlotte ruiming van uw putten.

Waarom voor ruimdienst Dekeyser kiezen?

  • De beste prijs in uw regio
  • Snel verlost van stank en verstoppingen
  • Bekwaam en hulpvaardig personeel
  • Nieuwste apparatuur
  • Ruimdienst in gans West-Vlaanderen
  • Depots in Roeselare, Oostende, Kortrijk, Brugge en Ieper

Hoe gaan we te werk?

  1. U maakt een afspraak met ons, telefonisch, via onze website of per e-mail.
  2. Eén van onze ruimwagens komt op de afgesproken dag bij u langs. We verwittigen u een halfuur op voorhand. Onze vakmannen ledigen en reinigen uw putten, snel en efficiënt. Een normale interventie van onze ruimdienst duurt ongeveer 20 à 30 minuten. De snelste ruiming in de regio Roeselare!
  3. Na afloop ruimen we alles netjes op, dat spreekt voor zich.

Vaak gestelde vragen

Hoeveel kost het om mijn septische put te ledigen in Roeselare?

Dat is afhankelijk van een aantal factoren, zoals de afstand van uw put tot de straat, de grootte ervan en eventuele verstoppingen die we ontdekken.

Hoe lang duurt een ruiming in Roeselare?

Een ruiming duurt gemiddeld 20 à 30 minuten. Daarmee zorgen we voor de snelste ruiming in de regio Roeselare!

Moet ik thuis zijn tijdens de ruiming?

Als uw put toegankelijk is (hij ligt bv. in de voortuin), dan hoeft u niet aanwezig te zijn tijdens de interventie. Als wij uw put niet zomaar kunnen bereiken, moet er iemand aanwezig zijn om ons binnen te laten.

Na het ruimen van de septische put testen we graag of alles goed doorloopt. Daarom is het altijd nuttig dat u aanwezig bent.

Kan ik betalen met bank- of kredietkaart?

Wij aanvaarden betalingen in cash of met bankkaart (niet met kredietkaart of met andere betalingsmiddelen).