Testimonials

Jago Winnen – particulier

Thuis was de buis van toilet naar septische put verstopt. Op een erg professionele manier werd het probleem opgelost. Bovendien zeer vlotte service, correcte prijs-kwaliteit, vriendelijke personeel.

Zeker een aanrader!

Deseyne – particulier

Wij hadden een waterafvoer verstopping.
Via deze weg wens ik jullie te bedanken voor het professionele werk die bij ons gisteren geleverd werd. De twee mannen hebben op een correcte en met veel ervaring ons probleem kunnen oplossen.

De Halve Maan

Voor het ledigen van onze septische put en vetput kiezen wij altijd voor Dekeyser. Dankzij een professionele houding en het stipt naleven van de gemaakte afspraken, raden wij Dekeyser alleen maar aan. Indien u dat wilt, houden zij ook alles netjes bij wanneer de volgende onderhoudsbeurt plaats vindt.

Club Brugge

Dekeyser haalt voor ons het afval op en we maken ook gebruik van hun containerdienst. Daarnaast reinigt Dekeyser onze septische putten, regenwaterputten en de hoofdafvoerbuizen rondom het complex. Door de flexibiliteit en de correcte service van het bekwaam personeel, blijven wij met veel plezier samenwerken met Dekeyser.

Psychiatrisch Ziekenhuis H Hart Ieper

Dankzij de een goede en snelle professionele uitvoering werken wij al jarenlang samen met Dekeyser. We maken gebruik van de verschillende diensten en zijn hierover zeer tevreden. Wekelijks wordt het restafval opgehaald in rolcontainers. Daarbovenop reinigt Dekeyser ook onze septische putten, vetputten, vijvers en ontstoppen ze de riolering.

Oxygen

Over Dekeyser zult u ons geen slecht woord horen zeggen. Dankzij de snelheid en correct uitvoeren van de diensten zijn wij heel tevreden van Dekeyser. Daarbovenop is het vriendelijk personeel een aangename bonus. Als u nood heeft aan het ontstoppen en/of ruimen van putten, afvoerbuizen, enz. raden wij zeker en vast altijd Dekeyser aan.

Assumax

Bedankt voor de uitstekende service!