Septische put ledigen in Roeselare

Vraag interventie aan

Op zoek naar een betrouwbare ruimdienst om uw septische put te ledigen in Roeselare? Ruimdienst Dekeyser heeft meer dan 65 jaar ervaring met het ledigen van septische putten in West-Vlaanderen. De experts van onze ruimdienst in Roeselare beschikken niet alleen over jarenlange ervaring in het vak, ze werken ook met de beste apparatuur en beschikken over een volledig uitgeruste industriële wagen.

Of het nu gaat over het ledigen van uw septische put, het reinigen van uw regenput of het ontstoppen van afvoerbuizen: wij pakken iedere klus in de regio Roeselare snel en vakkundig aan.

Bel ons via 051 22 74 74 of vul ons online contactformulier in.

Waarom moet u uw septische put ledigen?

De meeste woningen hebben wel een septische put of beerput. In die put zit een betonnen of plastieken ton waarnaar het afvalwater van uw huis loopt. Septische putten zuiveren al het afvalwater die erop aangesloten is, zoals bv. huishoudelijk afvalwater van bad, douche, afwasmachine enzovoort.

Om ervoor te zorgen dat een septische put niet verstopt geraakt, is het noodzakelijk om deze regelmatig te laten ledigen. Er zijn verschillende oorzaken die aan de basis kunnen liggen van een verstopping, maar hoe beter u de septische put gebruikt, hoe minder vaak u hem zal moeten ledigen. Lees gerust onze 5 tips die ervoor zullen zorgen dat uw septische put optimaal werkt.

Waarom uw septische put laten ledigen door Dekeyser?

  • De beste prijs in Roeselare
  • Snel verlost van stank en verstoppingen
  • Bekwaam en hulpvaardig personeel
  • Nieuwste apparatuur
  • Depots in Roeselare
5 euro korting op het ledigen van uw septische put of beerput

Profiteer nu van € 5 korting

Wilt u uw septische put voordelig laten ledigen? Download de kortingsbon, print hem uit en geef hem af aan onze chauffeur tijdens de interventie. Dan krijgt u € 5 korting op uw eindafrekening!

Hoe gaan we te werk?

  1. U maakt een afspraak met ons, telefonisch, via onze website of per e-mail.
  2. Eén van onze ruimwagens komt op de afgesproken dag bij u langs. We verwittigen u een halfuur op voorhand. Onze vakmannen ledigen uw septische put, snel en efficiënt. Een normale interventie van onze ruimdienst duurt ongeveer 20 à 30 minuten. De snelste ruiming in de regio Roeselare!
  3. Na afloop ruimen we alles netjes op, dat spreekt voor zich.

Wat zeggen onze klanten?

Nicole Wyckaert
Nicole Wyckaert
Heel vriendelijk ,zeer vlugge service echt top,
Luc Fouquet
Luc Fouquet
Tevreden, professioneel en correcte prijs. Door omstandigheden konden de mannen niet op het afgesproken uur bij ons raken, we werden hier echter tijdig en correct over geïnformeerd, met de vraag of het OK was om dan in namiddag ipv 's morgens langs te komen. Het werk werd efficënt en snel uitgevoerd, er wordt werk van gemaakt om de echte oorzaak van de verstopping te achterhalen, en ook op te lossen. De verantwoordelijke nam ook de moeite om e.e.a. voldoende helder aan mij uit te leggen, en gaf ook tips naar onderhoud toe. Afspraken naar prijs toe werden heel correct nageleefd. Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen.
Nadia Sousou
Nadia Sousou
Een heel tevreden klant, eerste keer maar dan ook de beste keer! Zo behulpzaam en respectvol persoon die bij ons langskwam. Meneer Himpe dikke pluim voor je werk en voor je persoonlijkheid. Ik zal deze nu aan iedereen aanbevelen, zeker weten. Doe zo voort met het goeie werk. 👌🏼👍🏼
Pieter De Bruyne
Pieter De Bruyne
Vriendelijk personeel en prijsgewijs zeker goed. Zeer tevreden van de service
Marijke plets
Marijke plets
Alles dik in orde. Regenput terug superproper. Vriendelijk, geven ook nodige info en raad zonodig .
Wanneer moet mijn septische put geledigd worden?

Wanneer moet mijn septische put geledigd worden?

Van tijd tot tijd moet uw septische put preventief geledigd worden om een optimale werking te blijven garanderen.

Lees wanneer u best uw septische put laat ledigen.

5 tips voor optimale werking septische put

5 tips voor optimale werking septische put

Als de bacteriën in uw septische put de afbreking niet meer aankunnen, dan verstopt uw afvoerbuis geleidelijk aan.

Ontdek onze 5 tips om dit te voorkomen.

Vaak gestelde vragen

Hoeveel kost het om mijn septische put te ledigen in Roeselare?

Dat is afhankelijk van een aantal factoren, zoals de afstand van uw put tot de straat, de grootte ervan en eventuele verstoppingen die we ontdekken.

Hoe lang duurt een ruiming in Roeselare?

Een ruiming duurt gemiddeld 20 à 30 minuten. Daarmee zorgen we voor de snelste ruiming in de regio Roeselare!

Moet ik thuis zijn tijdens de ruiming?

Als uw put toegankelijk is (hij ligt bv. in de voortuin), dan hoeft u niet aanwezig te zijn tijdens de interventie. Als wij uw put niet zomaar kunnen bereiken, moet er iemand aanwezig zijn om ons binnen te laten.

Na het ruimen van de septische put testen we graag of alles goed doorloopt. Daarom is het altijd nuttig dat u aanwezig bent.

Kan ik betalen met bank- of kredietkaart?

Wij aanvaarden betalingen in cash of met bankkaart (niet met kredietkaart of met andere betalingsmiddelen).