Lege regenwaterput vullen bij droogte

Dankzij uw regenwaterput kunt u genieten van kosteloos gefilterd regenwater. Maar wat als het een tijdje niet geregend heeft en uw regenwaterput droog staat? Uw lege regenwaterput vullen bij droogte kan snel en eenvoudig. Ga zelf aan de slag of schakel een professional in en profiteer van de gelegenheid om uw regenwaterput te reinigen.

Hoe uw regenwaterput zelf vullen

Tijdens droge periodes kunt u uw regenwaterput zelf aanvullen met drinkwater. Dat kan u eenvoudig doen met behulp van de tuinslang of met jerrycans.

regenwaterput vullen met tuinslang

Geen tijd of zin om de status van uw regenwaterput constant op te volgen? Een ideale oplossing is een automatische overschakeling naar leidingwater bij droogte. Dit systeem werkt via een sensor die continu het niveau van uw regenwaterput meet.

Zodra dit niveau onder een bepaalde grens komt, wordt er automatisch leidingwater in de regenput gepompt. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over het voortdurend monitoren van uw watervoorraad. Een loodgieter kan u helpen met de installatie van zo’n systeem.

Uw regenwaterput laten vullen door Dekeyser

Wilt u het vullen van uw regenput liever aan professionals overlaten? Reken op Dekeyser om uw lege regenput te vullen met water. We vullen bestaande putten, maar we kunnen ook uw regenwaterput vullen na plaatsing. Zo kunt u vanaf de eerste dag optimaal gebruikmaken van uw nieuwe regenwaterput.

regenwaterput laten vullen

Tip: laat meteen uw regenput reinigen

Als uw regenput droog staat, is dat het ideale moment om hem te laten reinigen. Vuil, sediment en andere afvalstoffen kunnen zich in de loop der tijd in uw put ophopen, waardoor de werking van uw put verstoord wordt.

Door uw regenput te reinigen, verbetert u niet alleen de kwaliteit van het verzamelde water, maar zorgt u ook voor een betere werking van de put. Voor de reiniging van uw regenwaterput kan u ook bij Dekeyser terecht.

Regenwaterput laten reinigen

Conclusie

Het vullen van uw regenput tijdens droge periodes hoeft geen lastige klus te zijn. Of u nu zelf aan de slag gaat, uw regenwaterput laat vullen door Dekeyser, of profiteert van de gelegenheid om uw regenput te laten reinigen, er zijn verschillende opties om ervoor te zorgen dat uw put gevuld en in optimale staat blijft.

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze diensten.

regenwaterput Ruimingen

Onderhoud beerput en septische put

Het is belangrijk om uw beerput of septische put regelmatig te ruimen. Ontdek hier waarom!

Young,Woman,Using,Plunger,To,Unclog,A,Toilet,Bowl Ontstoppen

Toilet verstopt, zelf ontstoppen of beter laten oplossen door een professional?

Uw toilet is verstopt, pakt u dit zelf aan of laat u de verstopping oplossen door een expert? Dekeyser geeft een aantal tips rond het verhelpen van een verstopt toilet.

stinkend regenwater Geurhinder

Help, mijn regenwater stinkt!

Stinkend regenwater heeft heel wat vervelende gevolgen voor u en uw huishouden. Ontdek de oorzaken en oplossing.