Aanvullen van een regenwaterput

Works,On,Laying,Of,The,Sewerage,On,A,Building,Site.

Dankzij regenwaterputten kunt u genieten van kosteloos gefilterd regenwater. Maar wat als het een tijdje niet geregend heeft en uw regenwaterput droog staat? 

Tijdens droge periodes kunt u uw regenwaterput zelf aanvullen met drinkwater. U kunt hier aan de slag met de tuinslang of met behulp van jerrycans.

Let hier wel goed op: drink- en regenwater moeten namelijk strikt gescheiden blijven. Als regenwater in het drinkwaternet terecht komt kan dit voor ernstige gezondheidsrisico’s zorgen. 

Een ideale oplossing hiervoor is een automatische overschakeling naar leidingwater bij droogte. Een automatisch overschakeling heeft een sensor die steeds het niveau van uw regenwaterput meet. Zodra deze onder een bepaalde grens komt, zal er automatisch leidingwater in de regenput gepompt worden. Zo hoeft u hier niet steeds mee bezig te zijn. 

Laat u ontzorgen en contacteer ons voor een automatische overschakeling bij droogte.

tips-dekeyser-600

5 tips voor optimale werking septische put

Als de bacteriën in een septische put de afbreking niet meer aankunnen, dan verstopt de afvoerbuis geleidelijk aan. Hier leest u 5 tips om de werking van uw septische put te verbeteren.

Lees meer
Young,Woman,Using,Plunger,To,Unclog,A,Toilet,Bowl

Toilet verstopt, zelf ontstoppen of beter laten oplossen door een professional?

Uw toilet is verstopt, pakt u dit zelf aan of laat u de verstopping oplossen door een expert? Dekeyser geeft een aantal tips rond het verhelpen van een verstopt toilet.

Lees meer
septische-put

Wanneer moet mijn septische put geledigd worden?

Dekeyser vertelt u wanneer u uw septische put dient te ledigen en te reinigen.

Lees meer
camera-inspectie

Wat te doen tegen geurhinder bij regenweer?

Niets zo vervelend als geurhinder in uw woning. Zeker wanneer de geur blijft hangen en het niet te verklaren is waar ze vandaan komt. Gelukkig zijn er heel wat mogelijkheden om geurhinder in uw woning op te sporen.

Lees meer