Ontstoppingsdienst Brugge

Vraag interventie aan

Dekeyser heeft meer dan 65 jaar ervaring met professioneel ontstoppen. De chauffeurs van onze ontstoppingsdienst in Brugge beschikken niet alleen over jarenlange ervaring in het vak, ze werken ook met de beste apparatuur en beschikken over een volledig uitgeruste industriële wagen.

Daardoor kunnen we iedere ontstopping in de regio Brugge snel en vakkundig aanpakken.


Spoedinterventie in Brugge

Heeft u nu nood aan een ontstoppingsdienst? Bel ons onmiddellijk via 050 31 51 07, dan komen we uw probleem zo snel mogelijk oplossen. 

Dekeyser is 7 dagen op 7 beschikbaar. U kunt dus altijd bij ons terecht wanneer u te maken krijgt met de eerste symptomen van een verstopping en snel een professionele ontstopper in Brugge nodig heeft.


Hoe gaat Dekeyser te werk?

Wanneer onze vakmannen bij u langs komen, bepalen ze eerst en vooral de oorzaak van de verstopping. Zo kunnen we voor de juiste oplossing zorgen. Afhankelijk van de situatie ontstoppen we de afvoerbuis onder hoge druk of via een krachtig vacuüm zuigtoestel om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Bij structurele problemen aan het rioleringsstelsel, kunt u steeds rekenen op ons cameraonderzoek om de oorzaak te vinden. We proberen breekwerk absoluut te vermijden, maar wanneer het noodzakelijk blijkt, kunnen we dit (mits toestemming) ook uitvoeren.

Na de ontstopping overloopt onze medewerker samen met u het proces om ervoor te zorgen dat alles naar wens is uitgevoerd. Pas wanneer u tevreden bent, kunnen we met een gerust hart vertrekken.


Vermijden van een ontstopping

Laat uw septische put of beerput periodiek en proactief reinigen, zodat u een gewone verstopping van de afvoerbuis kunt vermijden. Lees zeker ook onze tips voor een correcte werking van uw septische put. Of verdiep u in ons artikel over de oorzaken van een verstopping.


Ontstoppingsdienst in Brugge

Vanuit ons depot in Brugge kunnen wij steeds zo snel mogelijk onze betrouwbare ontstoppingsdienst aanbieden. Ook voor het ruimen en reinigen van uw septische put of beerput kunt u steeds terecht bij Dekeyser.