Ontstoppingsdienst Kortrijk

Vraag interventie aan

De beste dienstverlening verleent Dekeyser al sinds 1954. Dankzij ons vakbekwaam personeel blinken we uit in het professioneel ontstoppen van alle verstoppingen. De chauffeurs van onze ontstoppingswagens hebben meer dan 10 jaar ervaring in het vak en zijn uitgerust met de nieuwste apparatuur waardoor ze voor een vakkundige ontstopping kunnen zorgen.

Spoed interventie in Kortrijk

Onmiddellijk nood aan een ontstopping? Neem dan meteen de telefoon op en bel naar Dekeyser. Vanuit ons depot in Kortrijk kunnen we snel ter plaatse komen om uw verstopping op te lossen.

Dekeyser is 7 op 7 open. Neem dus zeker contact met ons op indien u te maken krijgt met de eerste symptomen van een verstopping.

Hoe gaat Dekeyser te werk?

Onze chauffeur komt op de afgesproken datum bij u langs en analyseert de situatie. Zo bepaalt hij of de afvoerbuis onder hoge druk of via een krachtig vacuüm zuigtoestel ontstopt moet worden. We werken zo efficiënt mogelijk zodat we de verstopping zo snel mogelijk kunnen oplossen.

Mochten er zich een structurele problemen voordoen aan het rioleringsstelsel, dan kunt u steeds rekenen op ons camera inspectie. We proberen breekwerk altijd te vermijden, tenzij het echt niet anders kan.

Onze medewerker overloopt, na het uitvoeren van de werken, nog eens alles samen met u zodat alles terug naar uw wens is.

Camera inspectie

Soms is de oorzaak van de verstopping niet gemakkelijk te bepalen. Om dit op te lossen kunt u gebruik maken van ons camera inspectie. Hiermee kunnen wij iedere oorzaak opsporen en een efficiënte oplossing aanbieden. Hier vindt u meer informatie over onze camera inspectie.

Vermijden van een ontstopping

Het voorkomen van een ontstopping is voor u alleen maar een voordeel. Laat daarom pro-actief en periodiek uw septische put of beerput reinigen. Zo vermindert u het risico op een verstopte afvoerbuis. Lees hier meer over de oorzaken van een verstopping.

Ontstoppingsdienst in Kortrijk

Nood aan een betrouwbare ontstoppingsdienst in Kortrijk? Dan kunt u steeds terecht bij Dekeyser. Dankzij ons depot in de buurt, kunnen wij heel snel ter plaatse zijn om u uw verstopping te verhelpen. Ook voor het ledigen van uw septische put of beerput bent u bij ons aan het juiste adres.