Ontstoppingsdienst Ieper

Vraag interventie aan

Op zoek naar een betrouwbare ontstoppingsdienst in Ieper?

Ontstoppingsdienst Dekeyser heeft meer dan 65 jaar ervaring met professionele ontstoppingen in West-Vlaanderen. De experts van onze ontstoppingsdienst in Ieper beschikken niet alleen over jarenlange ervaring in het vak, ze werken ook met de beste apparatuur en beschikken over een volledig uitgeruste industriële wagen.

Daardoor kunnen we iedere ontstopping in de regio Ieper snel en vakkundig aanpakken.

Ontstoppingsdienst Roeselare - Dekeyser is de beste ontstoppingsdienst in Roeselare

Ontstoppingsdienst in Ieper nodig?

Heeft u nu nood aan een ontstopping in Ieper? Bel ons onmiddellijk via 057 48 80 47, dan komen we uw probleem zo snel mogelijk oplossen.

Dekeyser is 7 dagen op 7 beschikbaar. U kunt dus altijd bij ons terecht wanneer u te maken krijgt met de eerste symptomen van een verstopping en snel een professionele ontstoppingsdienst in Ieper nodig heeft. Ons contacteren kan ook via ons online contactformulier.

Waarom kiezen voor Dekeyser?

  • De beste prijs in uw regio
  • Snel verlost van stank en verstoppingen
  • Bekwaam en hulpvaardig personeel
  • Nieuwste apparatuur
  • Ruimdienst in gans West-Vlaanderen
  • Depots in Ieper, Roeselare, Oostende, Kortrijk en Brugge

Hoe gaat Dekeyser te werk?

Wanneer onze vakmannen bij u langs komen, bepalen ze eerst en vooral de oorzaak van de verstopping. Zo kunnen we voor de juiste oplossing zorgen. Afhankelijk van de situatie ontstoppen we de afvoerbuis onder hoge druk of via een krachtig vacuüm zuigtoestel om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Bij structurele problemen aan het rioleringsstelsel, kunt u steeds rekenen op een camerainspectie om de oorzaak te vinden. Zijn er herstellingen nodig? Ook dan kunt u op ons rekenen!

Na de ontstopping overloopt onze medewerker samen met u het proces om ervoor te zorgen dat alles naar wens is uitgevoerd. Pas wanneer u tevreden bent, kunnen we met een gerust hart vertrekken.

Vermijden van een ontstopping

Laat uw septische put of beerput periodiek en proactief reinigen, zodat u een gewone verstopping van de afvoerbuis kunt vermijden.

Lees zeker ook onze tips voor een correcte werking van uw septische put. Of verdiep u in ons artikel over de oorzaken van een verstopping.

Dekeyser ontstoppingsdienst Roeselare

Vaak gestelde vragen

Hoeveel kost een ontstopping in Ieper?

Dat is afhankelijk van een aantal factoren, zoals de afstand van uw put tot de straat, de grootte ervan en de hardnekkigheid van het probleem.

Kan ik bij Dekeyser terecht voor een dringende ontstopping in Ieper?

Dekeyser is 7 dagen op 7 bereikbaar. Ook voor dringende ontstoppingen kan u dus (binnen de grenzen van wat redelijk is) bij ons terecht.

Kan ik betalen met bank- of kredietkaart?

Wij aanvaarden betalingen in cash of met bankkaart (niet met kredietkaart of met andere betalingsmiddelen).