Ontstoppingsdienst Ieper

Vraag interventie aan

Bij Dekeyser vindt u sinds 1954 jarenlange ervaring in het professioneel ontstoppen. Onze chauffeurs met meer dan 10 jaar ervaring in het vak zijn daarbovenop nog eens goed uitgerust met de beste apparatuur en ontstoppingswagen. Hierdoor lossen ze iedere verstopping vakkundig op.

Spoed interventie in Ieper

Heeft u nu nood aan een ontstoppingsdienst? Bel ons dan onmiddellijk op zodat we uw probleem zo snel mogelijk kunnen komen oplossen. 

Dekeyser is 7 op 7 geopend dus kunt u altijd bij ons terecht indien u te maken krijgt met de eerste symptomen van een verstopping.

Hoe gaat Dekeyser te werk?

Wanneer onze vakmannen bij u langs komen, bepalen ze eerst de en vooral de oorzaak van de verstopping zodat ze een gerichte oplossing kunnen aanbieden. Afhankelijk van de situatie ontstoppen ze de afvoerbuis onder hoge druk of via een kracht vacuüm zuigtoestel om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Bij structurele problemen aan het rioleringsstelsel, kunt u steeds rekenen op ons cameraonderzoek om de oorzaak te vinden. We proberen breekwerk ten alle koste te vermijden maar indien het niet anders kan, kunnen we dit toch uitvoeren. 

Na de ontstopping, overloopt onze medewerker samen met u het proces om er voor te zorgen dat alles naar uw wensen uitgevoerd is. 

Cameraonderzoek

Wanneer de oorzaak niet gemakkelijk te bepalen is, kunt u beroep doen op ons cameraonderzoek. A.d.h.v. dit onderzoek, sporen we de precieze oorzaak op en bieden we een efficiënte oplossing aan. Lee hier meer informatie over ons camera onderzoek.

Vermijden van een ontstopping

Laat uw septische put of beerput periodiek en proactief reinigen zodat u een gewone verstopping van de afvoerbuis kunt vermijden. Om de correcte werking van uw septische put te behouden kunt u hier enkele tips lezen. Wenst u meer te weten over de oorzaken van een verstopping

Ontstoppingsdienst in Ieper

Vanuit ons depot in Ieper kunnen wij steeds zo snel mogelijk onze betrouwbare ontstoppingsdienst aanbieden. Ook voor het ruimen en reinigen van uw septische put of beerput kunt u steeds terecht bij Dekeyser.